Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δεν πρόκειται να περάσει ΚΑΜΜΙΑ ιδιωτικοποίηση.

Απόφαση Συνέλευσης

Σήμερα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η Συνέλευση με θεμα την αντιμετώπιση της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης της Λαμπηδόνας και άλλων 2 αναψυκτηρίων (Ανάληψη, Νέα Ελβετία) από τον Δήμο. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία του διαγωνισμού ιδιωτικοπίησης του αναψυκτηρίου της Νέας ΕΛβετίας γίνεται μεθαύριο Πέμπτη 11 πμ στο Δημαρχείο, της Ανάληψης 21 Νοεμβρίου 11 πμ στο Δημαρχείο και της Λαμπηδόνας ορίστηκε για τις 5 Δεκεμβρίου πάλι 11 πμ στοπ Δημαρχείο. Θα σταλεί αργότερα αναλυτικό κείμενο.
Η απόφασή μας είναι: Δεν πρόκειται να περάσει ΚΑΜΜΙΑ ιδιωτικοποίηση. Αγωνιζόμαστε να μην ιδιωτικοποιηθούν οι δημόσιοι χώροι, να μην γίνει η Λαμπηδονα μια ακόμα ιδιωτική καφετέρια. 
Χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ και ακόμα περισσότεροι, συμβάλλοντας σε αυτον τον αγώνα με κάθε τρόπο ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!! Θα σταλεί σε επόμενη ενημέρωση η πρώτη ανακοίνωση του Κοινωνικού Κέντρου την οποία την τυπώνουμε όλοι και την μοιράζουμε στη γειτονιά μας (η Λαμπηδόνα θα τυπώσει αρχικά 5.000 κομμάτια).

Μετατρέπουμε τη Λαμπηδονα σε κέντρο αγώνα με καθημερινή οργανωση της πάλης μας! Ξεκινάμε ένα πολύμορφο κλιμακούμενο αγώνα, και θα νικήσουμε!!

Οι μεχρι τωρα δραστηριότητες  (ζωγραφική, δημιουργική γραφή, μαθήματα, συλλογική κουζίνα, δημιουργική απασχόληση για παιδιά) συνεχίζονται κανονικά.



Αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012, δίνουμε ραντεβού για την παράσταση διαμαρτυρίας με σκοπό την ματαίωση του διαγωνισμού ιδιωτικοποίησης του χώρου της παιδικής χαράς της Νέας Ελβετίας στις 10πμ στο Δημαρχείο. 




Ανάρτηση από:http://politistikokentrovirona.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου