Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Βύρωνας.gr: Τα δημοφιλέστερα άρθρα για το 2012


Με την ολοκλήρωση της χρονιάς, στις 28 /12/12 το γνωστη βυρωνιώτικη ισοσελίδα, vironas.gr, κάνοντας ανασκόπηση του 2012, δημοσίευσε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της χρονιάς που μας αποχαιρετά.
Συγκέντρωσε τα 10 άρθρα που οι επισκέπτες αναγνώστες του συγκεκριμένου site διάβασαν περισσότερο.
Το 1ο σε αναγνωσιμότητα ήταν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βράχων 2012, που μετά από ένα χρόνο απουσίας επανήλθε εφέτος.
Το 2ο ήταν το αφιέρωμα στον Βυρωνιώτη ηθοποιό Μανώλη Μαυρομάτη που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την επιτυχή του εμφάνιση σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με την έκφραση ´ομορφάντρα μου´.
Το 3ο σε αναγνωσιμότητα ήταν το θλιβερό περιστατικό με τους τρείς νέους που έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά σε συνεργείο μοτοσικλετών.
Το 4ο ήταν η πρωτοβουλία μας ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Με τίτλο οι Πολίτες του Βύρωνα καταργούν τους μεσάζοντες, αναφέρερται στην πρώτη από τις πέντε συναντήσεις με παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες, για  την προμήθεια ποιοτικών, φτηνών προϊόντων της Ελληνικής γης,  που εγκαινίασε στο Βύρωνα η συλλογικότητά μας. Απλά και όμορφα καταδεικνύεται από την επισκεψιμότητα του άρθρου, το ενδιαφέρον αλλά και το μέγεθος του προβλήματος που βιώνουμε όλοι μας την περίοδο αυτή.
Ακολουθούν άλλα 6 άρθρα μεγάλης επισκεψιμότητας και ανάγνωσης. Το σημαντικό όμως, όπως μας επισήμαναν φίλοι, είναι ότι μέσα στα 10 πρώτα άρθρα δεν είναι κανένα από τις πολλές “δραστηριότητες” του δημάρχου μας...

Πηγή :http://vironas.gr/press/2012/12/τα-δημοφιλέστερα-άρθρα-για-το-2012/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου