Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ

ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (7η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ)
   ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Φίλες και φίλοι,
Προχωράμε στην προετοιμασία για την 7η συνάντηση μας για προϊόντα χωρίς μεσάζοντες το Σάββατο 6 Απριλίου 2013.
Όσο συνεχίζεται η βάρβαρη πολιτική τους που εξαθλιώνει την κοινωνία, που εξαπλώνει την ανεργία και τη φτώχεια,  που μετατρέπει την οικονομική κρίση σε ανθρωπιστική, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μαζί, αλληλέγγυοι να οργανωθούμε, να ενώσουμε δυνάμεις για να συμβάλουμε ώστε να ανατραπεί αυτή η πολιτική και η τρικομματική κυβέρνηση.
Αγωνιζόμαστε  να φύγουν από τη χώρα η Τρόικα και το Δ.Ν.Τ. Απαιτούμε  να καταργηθούν τα μνημόνια, να διαγραφεί το χρέος, να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πολιτική που στο κέντρο της προσοχής της θα βρίσκεται ο εργαζόμενος άνθρωπος και οι ανάγκες του. Διεκδικούμε για μας και τα παιδιά μας μια ζωή με δικαιώματα στην εργασία, την παιδεία, την υγεία, την πρόνοια, με ατομικές και συλλογικές ελευθερίες και δικαιώματα, με σεβασμό στο περιβάλλον.
Η δράση μας χωρίς μεσάζοντες έχει στόχο να συμβάλει σε μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση.  Δεν επιδιώκουμε να οργανωθεί μια ακόμα λαϊκή αγορά στην πόλη μας. Θέλουμε να ρίξουμε το σπόρο μιας άλλης αντίληψης για την οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας. Αυτή της συνεργατικής, αλληλέγγυας, κοινωνικής οικονομίας μεταξύ όλων όσων  εμπλέκονται στο τομέα της διατροφής. Αποβλέπουμε στη  δημιουργία σχέσεων συνεργατικής αλληλέγγυας οικονομίας, αμοιβαίου οφέλους ανάμεσα στο παραγωγό και τον πολίτη – καταναλωτή. Μακριά από μεσάζοντες, κερδοσκόπους, καρτέλ και αισχροκέρδεια.
Ο στόχος αυτός είναι εφικτός  στο βαθμό που πληθαίνουν οι πολίτες που στηρίζουν τις πρωτοβουλίες χωρίς μεσάζοντες και παράλληλα ενισχύουμε την αντίληψη περί συνεργατικής, αλληλέγγυας οικονομίας.
Η πρωτοβουλία μας αυτή δε θέλει να εξωραΐσει την καπιταλιστική κρίση ούτε να δημιουργήσει άλλοθι στο εγχώριο σάπιο πολιτικό σύστημα. Δεν αναπτύσσεται στα πλαίσια κάποιας "ουδέτερης"  φιλανθρωπίας. Ξέρουμε ότι η ταξική πάλη που συνεχίζεται και θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο, τα κοινωνικά κινήματα και οι γενικευμένες μαζικές δυναμικές αντιστάσεις είναι αυτά που τελικά θα κρίνουν την έκβαση της ανατροπής της βάρβαρης πολιτικής και της καπιταλιστικής εν δυνάμει ανατροπής.
Αντιλαμβανόμαστε τη συνεργατική, αλληλέγγυα οικονομία ανταγωνιστική και εχθρική απέναντι στο καπιταλισμό.  Θέλουμε να αποτελέσουμε μια πλευρά ενός κινήματος που αναδύεται μέσα στη ζωή, ρήξης και ανατροπής της σημερινής τάξης πραγμάτων. Είμαστε μέρος των κινημάτων και των αντιστάσεων που πληθαίνουν και που πρέπει να γίνουν πιο μαζικές και πιο δυναμικές.
Μαζί με τη δράση μας δίνουμε χέρι στο διπλανό μας για να μείνουμε και σήμερα όρθιοι που το έχουμε ανάγκη, χωρίς να παραιτηθούμε από τη συμμετοχή μας στο συνολικό αγώνα για την ανατροπή. Το επόμενο διάστημα θα πάρουμε πρωτοβουλίες διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη δράση μας.
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
Φίλοι και Φίλες
Το κίνημα χωρίς μεσάζοντες όσο θα διευρύνεται θα βρίσκει απέναντι του αργά ή γρήγορα την εξουσία και τα όργανά της που θα επιδιώξουν να το καταστείλουν και τα ιδιωτικά επιχειρησιακά συμφέροντα. Ήδη ξεκίνησαν προσπάθειες παρεμπόδισης και  καταστολής  όπως στο Νέο Ψυχικό, στο Θερμαϊκό, και αλλού.
Τη  δύναμη για να συνεχίσουμε τη δράση μας αυτή, την αντλούμε από την δική σας συμμετοχή και στήριξη. Για αυτό χρειαζόμαστε  τη συμμετοχή σας και τη γνώμη σας για την προσπάθεια μας, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι για το κοινό  καλό.


ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ 1,5ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΤ 2 ΚΙΛΩΝ ΦΕΤΙΝΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ.
    ΜΠΕΡΤΣΙΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΕΛΑΙ0ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
    6974997320,2238041011

    ΑπάντησηΔιαγραφή