Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Βρέφη και νήπια φιλοξενούνται σε ένα παγωμένο περιβάλλον.


Όπως καταγγέλλουν γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στον  6ο  , 7ο και   9ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό δεν υπάρχει θέρμανση καθώς έχουν ξεμείνει από πετρέλαιο . Η πολιτική των μνημονίων αλλά και η πολιτική της Δημοτικής αρχής οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προστεθούν και άλλοι δημοτικοί σταθμοί που θα μείνουν δίχως θέρμανση.
Η έλλειψη πετρελαίου έχει ως αποτέλεσμα στις αίθουσες να μην υπάρχει η προβλεπόμενη θέρμανση και τα παιδιά να φιλοξενούνται σε ένα παγωμένο περιβάλλον.
Η Δημοτική Αρχή έχει ευθύνες  για τον τρόπο που διοικεί το Δήμο αφού δεν μπορεί να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των σταθμών και να εξασφαλίσει τη θέρμανση.
Όφειλαν και οφείλουν να μεριμνήσουν  ώστε οι Παιδικοί  Σταθμοί να μην μείνουν ούτε λεπτό χωρίς θέρμανση. Ας μην προσπαθήσει για άλλη μια φορά κατά την προσφιλή της τακτική  να επιρρίψει τις δικές της ευθύνες σε άλλους.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή  να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να υπάρξει θέρμανση σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΜΑΡΤΙΟΣ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου