Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ενημέρωση για την πραγματοποίηση από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ των συναντήσεων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ





Η απάντηση των ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


«ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ»                  Βύρωνας,  22-4-2013
 
 
 
                                                          ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Βύρωνα
                                                                             
                                                          ΚΟΙΝ: Συμπαραστάτη του
                                                                         Δημότη Δήμου Βύρωνα
                                                                    
 
Κύριε Δήμαρχε,
 
Σχετικά με το υπ’αριθ. πρωτ. 10117/17-4-2013 έγγραφό σας, επισημαίνουμε τα εξής:
 
Η απάντηση που λάβαμε από τη δημοτική αρχή, σχετικά με την ενημέρωση   για τη  δράση μας « διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες» μας αφήνει πραγματικά έκπληκτους, διότι έρχεται μετά την υλοποίηση επτά συναντήσεων των συμπολιτών μας με τους παραγωγούς.
Είναι απορίας άξιον που δεν λάβατε γνώση για τις επιστολές - ενδεικτικά σας αναφέρουμε τις αριθ. πρωτ 2420/19-9-12, 30970/6-12-12, 2442/18-1-13, 7715/19-3-13….- που σας πληροφορούν κάθε φορά τον χρόνο και τον τόπο πραγματοποίησης των δράσεών μας.
Για μας η ενημέρωση του Δήμου ήταν αυτονόητη και αυτό πράξαμε μέχρι σήμερα.
Μας εντυπωσιάζει πραγματικά το γεγονός ότι οι επιστολές  μας δεν «έφτασαν ποτέ στα χέρια σας» με αποτέλεσμα να εκτίθεστε με την ανωτέρω απάντησή σας.
 
Όσον αφορά στα κίνητρά μας, θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι άλλα από το να βοηθήσουν και να ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας σ’αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι μας περνάμε και που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δυσβάσταχτη. Εμείς, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» με τις δράσεις μας, - οι οποίες είναι πολύμορφες, όπως παρέμβαση για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, παιδικοί σταθμοί, οικονομική κατάσταση του Δήμου, καθαριότητα, καθώς και διοργάνωση συζητήσεων - εκδηλώσεων για θέματα που ενδιαφέρουν τους συμπολίτες μας -  δεν έχουμε να αποκομίσουμε κανένα κέρδος, δεν μας αφορά η προσωπική μας προβολή και δεν προσβλέπουμε σε κανένα όφελος, παρά μόνο να σταθούμε αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας.
 
Επίσης, όσον αφορά τις οδηγίες – υποδείξεις σας για το πώς θα πρέπει να διοργανώνονται τέτοιου είδους δράσεις, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε αυτή την πρωτοβουλία – πρώτοι στην Αττική δίνοντας παράδειγμα και σε άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες , αλλά και σε Δήμους - ο στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι και στο μέλλον να διασφαλίζεται η νομιμότητα σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται στην επιστολή σας και να επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια τόσο οι παραγωγοί που συμμετέχουν στις δράσεις μας, όσο και καλύτερης τιμής αλλά και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Ως προς το θέμα της καθαριότητας  του χώρου που διεξάγονται οι δράσεις μας, το οποίο θίγεται στην επιστολή σας, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι τον παραδίδουμε πιο καθαρό απ’ότι τον παραλαμβάνουμε, χωρίς να απασχολούμε την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.
Ελπίζουμε ότι σε αντίστοιχες δράσεις που διοργανώνονται από το Δήμο, να τηρούνται κατά γράμμα όλες οι ανωτέρω υποδείξεις.
 
Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» αντιμετωπίζουμε πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια, αλλά και σεβασμό τους πολίτες και τους παραγωγούς, γι’αυτό και αυτοί μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν σε κάθε μας δράση.
 
Τέλος, μας ικανοποιεί το γεγονός ότι σας βρίσκουν σύμφωνο και χαιρετίζετε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες σαν τη δική μας.
 
 
 
                                                                   ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου