Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μπλόκο στην ακρίβεια, στην αισχροκέρδεια και τους μεσάζοντες έκαναν για 10 η συνεχόμενη φορά οι Πολίτες του Βύρωνα.


Μπλόκο στην ακρίβεια, στην αισχροκέρδεια και τους μεσάζοντες έκαναν για 10 η συνεχόμενη φορά  οι Πολίτες του Βύρωνα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 10η συνάντηση. Εκατοντάδες  οικογένειες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Πολίτες του Βύρωνα» και προμηθεύτηκαν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα ελληνικής γης χωρίς μεσάζοντες απευθείας από τους παραγωγούς.

    Σε μια περίοδο που οι πολιτικές που ασκούνται από τη συγκυβέρνηση, την Τρόικα, το Δ.Ν.Τ., επιφέρουν εξαθλίωση στη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας, εμείς επιλέγουμε δράσεις για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να έχουμε μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες που μας εμπιστεύονται, συμμετέχουν και στηρίζουν τη δράση αυτή. Αντλούμε δύναμη από τη συμμετοχή των πολιτών να συνεχίσουμε με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.

Με ενδιαφέρον είδαν οι συμπολίτες μας την παρουσία των εκπροσώπων του πρώτου αυτοδιαχειριζόμενου εργοστάσιου στην χώρα μας ΒΙΟ.ΜΕ. που παράγει προϊόντα καθαρισμού. Οι συμπολίτες μας έκφρασαν την αλληλεγγύη τους και  για να στηρίξουν την προσπάθεια των εργατών,  αγόρασαν όλη την ποσότητα των απορρυπαντικών  που υπήρχε στο χώρο της 10ης συνάντησης. 

Ξεχωριστή νότα έδωσαν οι νέοι και οι νέες της συλλογικότητας in σίτου που δημιουργούσαν διάφορες πίτες από τα προϊόντα των παραγωγών και τα πρόσφεραν στους πολίτες.
Ευχαριστούμε τους παραγωγούς που πήραν μέρος και επέλεξαν να διαθέσουν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες σε καλύτερες τιμές στους πολίτες, καθώς και για την προσφορά προϊόντων τους που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση και τα έχουν ανάγκη.


Βύρωνας Δεκέμβριος  2013









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου