Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Πολιτικό ατόπημα από την δημοτική αρχή

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


Η πλήρης ταύτισή της με την συγκυβέρνηση του 3ου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί την δημοτική αρχή σε άνευ προηγουμένου πολιτικά ατοπήματα και την καθιστά επικίνδυνη αφού δείχνει να κωλυσιεργεί ακόμη και για ζητήματα ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και δημοκρατικών αντανακλαστικών.

Σε δύο συνεχόμενα Δημοτικά Συμβούλια η δημοτική αρχή δεν δέχεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για την αυταρχική και αδικαιολόγητη προσαγωγή του δημοτικού συμβούλου Βύρωνα, μέλους της ΛΑ.Ε Θανάση Κοσκινά, σε διαδήλωση στα γραφεία της Ε.Ε. Πολιτικό ατόπημα και πολιτική μικροψυχία. Το ψήφισμα κατέθεσαν οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι, Μαρία Βλαδιμήροβιτς, Θανάσης Κοσκινάς, Νίκος Μαγνήσαλης, Τάσος Μαυρόπουλος, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, οι οποίοι είχαν ανεξαρτητοποιηθεί από την Στάση Βύρωνα την ίδια μέρα.

Την απαράδεκτη πολιτική συμπεριφορά στηλιτεύει με πρόσφατο άρθρο του και ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Μαυρόπουλος.

Οι Πολίτες του Βύρωνα καταδικάζουμε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε βάρος διαδηλωτών που διαδηλώνουν ενάντια στην βαρβαρότητα της ΕΕ και των πολιτικών της εκπροσώπων. 

Απαιτούμε από την δημοτική αρχή να φέρει άμεσα για ψήφιση το ψήφισμα που καταδικάζει την βίαιη και αναίτια προσαγωγή του δημ.συμβούλου Θανάση Κοσκινά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου