Κυριακή 24 Απριλίου 2016

21η Συνάντηση Διανομής Προϊόντων

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 21η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 
 ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Στις 23 Απριλίου ολοκληρώθηκε μια ακόμη,  η 21η συνάντηση διανομής προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Εκατοντάδες συμπολίτες μας είχαν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν και να παρέλαβαν προϊόντα καλής ποιότητας σε καλές τιμές απ’ ευθείας από τους παραγωγούς χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων.
Η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών και των αντιλαϊκών μέτρων,  η φορομπηχτική πολιτική στο εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, η φτώχεια και η ανέχεια, επιβάλλει στα κινήματα να συνεχίσουμε τη δράση μας και να προσπαθούμε για μία αλληλέγγυα οικονομία η οποία θα παρακάμπτει τους μεσάζοντες και την αισχροκέρδεια της αγοράς.  
 Επιμένουμε πως η συμμετοχή των πολιτών στη δράση αυτή είναι η καλύτερη  απάντηση σε αυτούς που προσπαθούν με διάφορους τρόπους να συκοφαντήσουν, να εμποδίσουν και να σταματήσουν τις δράσεις  και το κίνημα χωρίς μεσάζοντες το οποίο επιδιώκει να αναπτυχτεί μια αλληλέγγυα κοινωνική οικονομία, με αμοιβαίο όφελος ανάμεσα στους παραγωγούς και τους πολίτες/ καταναλωτές και να συμβάλλει για μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση των πολιτών..
Συνεχίζουμε!
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις της συλλογικότητας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: http://politestouvirona.blogspot.gr
Απρίλιος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου