Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Για Κοπεγχάγη βάζει πλώρη η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους με Ζωή και Ε. Τουσέν

Αναδημοσίευση από εδώ.
Ελλάδα

Για Κοπεγχάγη βάζει πλώρη η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους με Ζωή και Ε. ΤουσένΗ Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους συνεχίζει, ασυμβίβαστη, την προσπάθειά της για διεθνοποίηση του ζητήματος του ελληνικού χρέους και αμέσως μετά τη δυναμική επανέναρξη των εργασιών της, που αγκαλιάστηκε από πλήθος κόσμου, το τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, η Επιτροπή, υπό τη νέα της πλέον νομική μορφή ως σωματείο, βάζει πλώρη για την 3η Διεθνή Διάσκεψη του Plan B στην Κοπεγχάγη (19-20 Νοεμβρίου).

Στη Διάσκεψη, που συνδιοργανώνεται από το δανικό κόμμα Ενωτική Λίστα-Κοκκινοπράσινη Συμμαχία και το Αριστερό Κόμμα της Σουηδίας
και υποστηρίζεται από περισσότερους από 30 εκπροσώπους αριστερών, ριζοσπαστικών και κινηματικών συλλογικοτήτων από 17 ευρωπαϊκές χώρες, θα μιλήσει η Πρόεδρος της Επιτροπής Αλήθειας, Επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και τέως Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Μαζί με τον Επιστημονικό Συντονιστή της Επιτροπής Ερίκ Τουσέν, θα παρευρίσκονται εκεί ως η φωνή μιας Ελλάδας, που όχι απλώς υπάρχει, αλλά επιμένει, της Ελλάδας που δεν μετατρέπει τα ΟΧΙ σε ΝΑΙ.

Της Ελλάδας που διεκδικεί το δίκιο της και το δίκιο των πολιτών όλου του κόσμου.

Το video με πλάνα από την τριήμερη συνεδρίαση:


Επίσης, Το video ολόκληρης της εναρκτήριας εκδήλωσης (5/11/2016) :


Το video της ανοιχτής εκδήλωσης κλεισίματος των εργασιών (7/11/2016) :


Πηγή: ertopen.com - 18 Noέμβρη 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου