Τρίτη 16 Μαΐου 2017

#Καταψηφίζουμε - Κάλεσμα αντίστασης στην ψήφιση του 4ου μνημονίου

Αναδημοσίευση από εδώ.


Κείμενο συνοδευτικό του καλέσματος για τις 16-17 Μαϊου :
Σηκώνουμε το γάντι που πέταξε ο «πρωθυπουργός-μεσίτης» και αντιδρούμε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε!!!!

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α: «Εμείς, που δεν τα φάγαμε παρέα με την συμμορία των διαπλεκόμενων.
Εμείς, που δεν συναινέσαμε σε καμία Ευρωενωσιακή συνθήκη (Μάαστριχτ, Λισαβώνας), αφού ούτε ενημερωθήκαμε, μηδέ κι ερωτηθήκαμε.
Εμείς, που δεν μάθαμε ποτέ τους όρους ένταξης στην ΟΝΕ και το γιατί διαμορφώθηκε η ισοτιμία ευρώ/δραχμή 1:340,75.
Εμείς που δεν ερωτηθήκαμε ποτέ, αν θέλουμε πακέτο οικονομικής βοήθειας/διάσωσης από τους “δανειστές”, ούτε κι επιλέξαμε τα μνημόνια που μας θανατώνουν λίγο λίγο.
Εμείς, που δεν κληθήκαμε ποτέ να ψηφίσουμε την ηγεσία της Κομισιόν και αντ’ αυτού μαθαίνουμε ότι δεν έχουμε δικαίωμα απόφασης σε τίποτα, χωρίς την έγκριση του ιερατείου των Βρυξελών.
Εμείς, που όταν ερωτηθήκαμε, αποφασίσαμε με συντριπτική πλειοψηφία του 61,3 % να απορρίψουμε τα μέτρα Γιουνγκέρ και η απόφασή μας κατέληξε στον κάδο σκουπιδιών και τα μέτρα που ψηφίστηκαν ήταν πολύ χειρότερα.
Εμείς, που κατανοούμε ότι η μπίζνα χρέος-μνημόνια-ευρώ είναι το μοντέλο απόλυτης φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού και ρευστοποίησης της χώρας.
Εμείς που αρνούμαστε κατηγορηματικά το ξεπούλημα της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας, που τόσο απροκάλυπτα κάνει η κυβέρνηση υπό την σιωπηρή συναίνεση της αντιπολίτευσης
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ της Ε.Ε., που βάζει την δημοσιονομική προσαρμογή πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καμία θυσία για το ευρώ και συντεταγμένη πορεία μετάβασης σε Εθνικό Νόμισμα, με όρους ελληνικούς. Καμία συνέχεια στα μνημόνια του θανάτου, παύση πληρωμών σε ένα χρέος επονείδιστο και παράνομο και πάνω από όλα Εθνική και Λαϊκή κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία, απαραίτητη για την αυτόνομη πορεία της χώρας. Για το μεγάλο ΝΑΙ στην επιβίωση του λαού και της πατρίδας και το νέο μεγάλο ΟΧΙ στην εξάρτηση και την εθελοδουλεία.Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ»

Το βίντεο του διαδικτυακού καλέσματος #ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
Πηγή: ertopen - 16  Μάη 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου