Τρίτη 16 Μαΐου 2017

«Προσοχή προσοχή, χρυσαυγίτες με στολή»

Από το jailgoldendawn.com - Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος
Αναδημοσίευση από εδώ.

«Ο «Χάρος» της Χρυσής Αυγής βγήκε… παγανιά στην ΕΛ.ΑΣ» είναι τίτλος του σημερινού αποκαλυπτικού δημοσιεύματος της Εφημερίδας των Συντακτών (των Γιάννη Μπασκάκη και Δημήτρη Ψαρρά). Αφορά τον αστυνομικό Βασίλειο Αθανασόπουλο, γνωστό ως «Χάρο». Το ρεπορτάζ μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Η ιστοσελίδα jailgoldendawn.com (Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος), υπό τον τίτλο«Προσοχή προσοχή, χρυσαυγίτες με στολή» (απ’ όπου και ο τίτλος της αναδημοσίευσης μας), αναδεικνύει το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, σημειώνοντας πως «επιβεβαιώνει τις προσβάσεις της ναζιστικής συμμορίας στους κόλπους της ΕΛΑΣ». Στη φωτογραφία «Χρυσαυγίτες και αστυνομικοί των ΜΑΤ σε κοινή παράταξη έξω από το παλιό Εφετείο», όπως αναφέρεται.

Το jailgoldendawn.com σημειώνει πως «ο ρόλος αστυνομικών που έδρασαν ως χρυσαυγίτες έχει ήδη αναδειχθεί στη διάρκεια της ποινικής δίωξης της οργάνωσης. Επισημαίνεται πως «το πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ αποδείχτηκε τραγέλαφος», παραπέμποντας στο δημοσίευμα με τίτλο Η απάτη της έρευνας Δένδια για τη διασύνδεση ΕΛΑΣ-νεοναζί.

Το jailgoldendawn.com παραθέτει ενδεικτικά,«κάποιες από τις πιο πρόσφατες δημοσιευθείσες περιπτώσεις αστυνομικών σχετιζόμενων με τη ναζιστική οργάνωση».

«# Δημήτρης Μακρής, αστυνομικός φρουρός του Μπαρμπαρούση, δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι: Ο ρόλος του Μακρή, αστυνομικού του Μπαρμπαρούση, στη δράση της Χρυσής Αυγής.

# Βασίλης Πουλέλης, αστυνομικός-φρουρός του Γ. Γερμενή, πρόσφατα καταδικασθείς κατόπιν έρευνας μετά τη δολοφονία Φύσσα: 8,5 χρόνια κάθειρξη (και για ηρωίνη) στον αστυνομικό-πρώην φρουρό του Γερμενή

# Φώτης Μπέλλος, αστυνομικός, υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ στη Μεσσηνία, κατηγορούμενος για τη δολοφονία γυμναστή στους Αμπελόκηπους: Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στους Αμπελόκηπους (φωτό+βίντεο).

# Ζαχαρίας Καρακώστας, αστυνομικός-φρουρός του (αδελφού του) Ευάγγελου Καρακώστα: Δήλωση δικηγόρων του αντιφασίστα από τη Θήβα που δέχτηκε επίθεση από τη συνοδεία του χρυσαυγίτη βουλευτή Καρακώστα.


# Σάββας Σπυρίδης, αστυνομικός-εκπαιδευτής Χρυσαυγιτών στη Ρόδο, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τη Χρυσή Αυγή: Ο χρυσαυγίτης αστυνομικός Σπυρίδης γελοιοποιεί τον εισαγγελέα Ντογιάκο».

Πηγή: imerodromos.gr - 13 Μάη 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου