Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο

Αναδημοσίευση από εδώ.
Άγρια επίθεση φασιστοειδών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου
σύμφωνα με την Κίνηση | ΚΕΕΡΦΑ
Ακόμη μια σοβαρή καταγγελία για οργανωμένη δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης, είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου από την Κίνηση Ενωμένου Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ, «τάγμα εφόδου φασιστοειδών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, επιτέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών την ώρα που βρίσκονταν σε θερμοκήπια και δούλευαν».

Την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Κίνηση, οι δράστες έβριζαν φωνάζοντας «Βρώμικοι Πακιστανοί. Που θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;»

«Να παραπεμφθούν οι φασίστες»

«Η υπόθεση της φασιστικής ομάδας των χρυσαυγιτών της Γκορυτσά Ασπροπύργου πρέπει να πάρει τέλος με την σύλληψη όλων και την άμεση παραπομπή για δίκη» αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ.

«Η εισαγγελική έρευνα χρειάζεται να ολοκληρωθεί και να παραπεμφθούν οι φασίστες πριν θρηνήσουμε ένα νέο Σαχζάτ Λουκμάν», συμπληρώνει και θέτει προ των ευθυνών της, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. «γιατί ένα χρόνιο τώρα ξετυλίγονται οι επιθέσεις και δεν προχώρησε καμία πρωτοβουλία κάθαρσης της Αστυνομίας από τους χρυσαυγίτικους πυρήνες, για να συλληφθούν και να παραπεμφθούν οι δολοφόνοι της γνωστής φασιστικής συμμορίας της Γκορυτσά Ασπροπύργου».

Η Κίνηση καταλήγει πως «στην Διεθνή Συνάντηση και στην Πανελλαδική Συνέλευση στις 14-15 Οκτώβρη στην Αθήνα (στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ρούφ) θα παρθούν πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στις δολοφονικές στον Ασπρόπυργο και για να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια των νεοναζί».
Πηγή: efsyn.gr - 7 Οκτώβρη 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου