Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Τα πρόβλημα θέρμανσης στο Γυμνάσιο του Καρέα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ
Τζιορτζιώτης Σταύρος 

Το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζει το Γυμνάσιο του Καρέα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο την Τέταρτη 17 Ιανουαρίου με ερώτηση του ο δημοτικός σύμβουλος της Αριστερής παρέμβασης Σταύρος Τζιορτζιώτης.

Απαντώντας στην ερώτηση ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραγιάνης Μιχάλης ανέφερε ότι έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της θέρμανσης και ότι είναι θέμα ημερών να γίνει η σύνδεση με το φυσικό αέριο. 

Καραγιάννης Μιχάλης 
Να θυμίσουμε ότι οι μαθητές του Γυμνάσιου και του Λυκείου Καρέα είχαν προχωρήσει σε κατάληψη λόγο της έλλειψης θέρμανσης και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία.






Παραθέτουμε την ερώτηση της Αριστερής Παρέμβασης

Για την ανυπαρξία θέρμανσης στο Γυμνάσιο Καρέα

Πριν ένα χρόνο συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η σύνδεση διάφορων δημοτικών χώρων με το δίκτυο του Φυσικού Αερίου και προτεραιότητα θα δινόταν στα σχολεία. Στην αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η σύνδεση και η μετατροπή της θέρμανσης του Γυμνασίου του Καρέα από την μέθοδο της ηλιακής ενέργειας, που δεν λειτουργεί επαρκώς, με καυστήρα φυσικού αερίου, πριν έρθει ο χειμώνας. Είμαστε σήμερα στην καρδιά του χειμώνα και ακόμα το Σχολείο δεν έχει θέρμανση. Ρωτάμε:

1. Γιατί αυτή η μεγάλη καθυστέρηση;

2. Τι μέτρα πάρθηκαν έτσι ώστε να ξεπεραστούν οι διάφορες τυχόν δυσκολίες;

3. Πότε προβλέπεται να λειτουργήσει η θέρμανση στο συγκεκριμένο σχολείο; 

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - 21 Ιανουαρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου